FAQ

VILKA KAN ANVÄNDA SIG AV VÅR TJÄNST?

Vi välkomnar alla restauranger, nattklubbar, krogar, event och liknande företag att nyttja vår tjänst! Vi har i startskedet inriktat oss på Stockholm men är det så att du söker personal på annat håll så hör av dig till oss så hjälper vi gärna till! (vår kontaktinfo hittar du längst ner)

För dig som vill arbeta inom denna bransch så är det bara att registrera dig. Hos oss är alla välkomna och det är sen helt upp till dig själv att arbeta dig till ett bra betyg som kan göra din framtid ljus!

VAD ÄR FÖRDELEN MED GIGLEERS APP?

Vi har utvecklat vår app för att förenkla för arbetsgivare och arbetstagare att hitta varandra när det uppstår hål i bemanningen. Istället för att söka via sociala medier, kontakter och övriga kontaktvägar har man allt i en app. Nu slipper ni även alla dyra tjänster där man inte kan vara säker på vem man får in! Välj den Giggaren du vill ha och ge betyg när arbetstillfället är klart!

Appen är enkel att använda för dig som arbetstagare och skickar notiser så fort du fått in ett arbete (glöm inte att godkänna notiser bara!). Bekräfta genom appen och du har ditt första arbetstillfälle via oss!

VAD KOSTAR DET?

Vår tjänst är till en början helt gratis för dig som vill gigga, även om du vill ha ut din lön utbetald direkt efter avslutat gig! Registrera dig, testa vår tjänst och säg gärna till om det är något du saknar! (Obs. Åldersgräns 16 år)

För dig som arbetsgivare tar vi ut en avgift på 10% som läggs ovanpå bruttolönen för arbetade timmar. Detta betalas efter att gigget är avslutat och kan betalas genom direktbetalning från konto, kort eller faktura. Ni kan läsa mer om det under “ARBETSGIVARE” i översta fältet.

HUR FÅR JAG BETALT NÄR JAG JOBBAT?

Vi skickar din lön så snart vi fått bekräftat att ditt gig är klart. När ditt pass är genomfört och du blivit betygsatt av din arbetsgivare kommer du att få en notis i appen där du första gången behöver gå in och registrera ditt kontonummer så att vi vet var vi ska skicka pengarna, skattade och klara! Snabbt och enkelt för att du ska ha möjlighet att få betalt direkt efter avslutat pass nästa gång, perfekt när du behöver fylla på i kassan!

Vår tjänst är just nu helt kostnadsfri för dig och vi hoppas du uppskattar hur enkelt vi gjort det för dig.

HUR FUNGERAR APPEN?

Ni kan läsa mer om detta under “ARBETARE” (för dig som söker arbete) eller “ARBETSGIVARE” (för dig som söker arbetstagare).

VÅR POLICY?

Vi strävar efter allas människors lika värde och möjligheter. Med oss får alla en chans att visa vem de är.